<

Для Володимир-Волинської ДЮСШ планують придбати боксерський ринг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:15 | 16.12.2020 / Новини / /
Перегляди
16
/ Коментарі відсутні

Для потреб спортсменів Володимир-Волинської ДЮСШ планують придбати боксерський ринг. 

Про це стало відомо під час обговорення громадського бюджету, – пише Володимир медіа.

Однак голова Федерації боксу Волині та засновник спортивного клубу “Любарт” Володимир Подзідзей виступив проти такого рішення. Оскільки вважає, що боксерських рингів вистачає у місті. Натомість треба інший важливий інвентар для підготовки спортсменів.

“Ми маємо три майданчики для занять боксом: у школі-інтернат, ДЮСШ та спортивному клубі “Любарт”. Чи є нагальною потреба купляти ще один? Чи не ліпше ці кошти спрямувати на інші потреби, зокрема на придбання спортивного інвентаря та фінансування поїздок наших спортсменів на змагання та міжнародні гімназіади, на які ми постійно змушені шукати кошти у спонсорів? Ми співпрацюємо з управлінням освіти, молоді та спорту багато років, і заслужили право на те, щоб з нами радилися у таких питаннях”, – зауважив він.

На що начальник управління освіти, молоді та спорту Вячеслав Петрук відповів, що охочих займатися цим видом спорту є багато, тому було вирішено облаштувати ще один ринг у приміщенні колишнього кінотеатру “Космос”.

Як стало відомо, у ДЮСШ займається 25 боксерів і боксерський ринг відсутній. Тому й постало дане питання.

Тренерка з боксу Юлія Семко порушила питання щодо фінансування.

“З 2018 року збільшилася кількість тренерів з боксу, але фінансування залишається на тому ж рівні. Як можна за ці кошти возити дітей на турніри”, – додала тренерка.

Вячеслав Петрук повідомив, що на розгляд сесії буде винесе питання щодо збільшення видатків.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця