<

Для розчищення державних доріг на Волині від снігу задіяні 77 одиниць техніки та 152 робітники

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:33 | 12.02.2021 / Новини / , , /
Перегляди
8
/ Коментарі відсутні

12-го лютого для забезпечення проїзду дорогами державного значення працює 77 одиниць техніки та 152 робітники. З наслідками зимової стихії працівники дорожніх підрядних підприємств борються цілодобово.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Зазначають, що станом на 11:00 12-го лютого проїзд автомобільними дорогами державного значення Волинської області забезпечено.

Однак, наразі залишаються чинними обмеження в русі для великовагових та великогабаритних транспортних засобів на окремих ділянках таких територіальних шляхів, де утворились сильні снігові замети:

  • Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – / Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/ на ділянці смт. Торчин – с.Шклинь;
  • Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ на ділянці м.Володимир-Волинський – с.Павлівка;
  • Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі на ділянці с.Павлівка – смт.Локачі;
  • Т-03-03 Луцьк – Радомишль – Демидівка – Дубно (в межах Волинської області).

Водіїв просять не залишати на узбіччях свої автівки, а також надавати снігоприбиральній техніці перевагу в русі. Враховуючи, що в окремих районах Волині продовжує сніжити, закликають керманичів без необхідності не вирушати у далекі поїздки.

(0332) 78 54 69 – телефон цілодобової гарячої лінії Служби автомобільних доріг у Волинській області, за яким потрібно звертатись у разі виникнення ускладнень проїзду чи інших надзвичайних ситуацій на автошляхах державного значення (з індексами М, Н, Р і Т).

На відео – снігоочисні роботи на автошляху Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця