<

Для боротьби з онкохворобою потрібна допомога 23-річному хлопцю з Кіровоградщини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 10.11.2020 / Новини / /
Перегляди
56
/ Коментарі відсутні

Три роки Антон Михайлюк, який проживає в Кіровоградській області, веде боротьбу із онкологічним захворюванням – лімфомою Ходжкіна.

За плечима 23-річного Антона тривале та виснажливе лікування променевою, хіміо- та імунотерапією. Мама хлопця звернулася з проханням допомоги небайдужих, адже лікування дороговартісне.

Тоді, коли здавалось, що хвороба відступила, залишався один крок до високодозової хіміотерапії з аутологічною трансплантацією кісткового мозку, у березні цього року стався рецидив. Наразі у Національному інституті раку міста Київ юнак кожні три тижні проходить імунотерапію Кітруда (пембролізумаб), вартість одного курсу складає понад 100 тис. грн, станом на 10-те листопада пройшов 8 курсів.

Зараз Антону необхідне проведення аллогенної трансплантації кісткового мозку від донора, яка на сьогоднішній день в Україні не проводиться. Вже найближчим часом необхідно летіти на консультацію, обстеження та аналізи у турецьку клініку Medical Park Стамбул.

До того часу, поки підберуть донора та до госпіталізації у турецькій клініці, в Україні необхідно продовжувати лікування імунотерапією Кітруда.

“Ми дуже сподіваємось і віримо, що новий кістковий мозок стане порятунком сина, так як свій власний із раком не справляється. Із травня місяця по теперішній час завдяки мережі фейсбук було зібрано коштів трохи більше ніж на один курс, отримали вже 8, ми на стільки виснажені фізично і фінансово, що зараз маємо надію лише на Бога та добрих і милосердних людей.

Звертаюсь до усіх та Благаю допомоги, лише об’єднавшись ми можемо рухатись далі, допоможіть будь ласка врятувати життя сина. Завчасно дякую за кожну рятувальну гривню”, – звертається мама Антона Валентина Ярошенко.

Реквізити для допомоги:

  • Карта ПриватБанку 4149 4991 4131 4888 Михайлюк Антон Андрійович
  • Карта Ощадбанку 5167 8030 5220 7540 Ярошенко Валентина Іванівна (мама)




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок