<

Дівчину-живодерку, яка знущалася над котом у Луцьку, мати забрала додому на Луганщину

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:57 | 27.09.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Стало відомо, що матір Любові Таропіної після широкого розголосу про інцидент у ЗМІ забрала документи доньки з коледжу у Луцьку і вивезла її на Луганщину.

Про це повідомляє Вісник+К.

Нагадаємо, переселенка з Луганська разом із своїм другом знущалася над твариною, записавши процес на відео та розповсюдивши в Інтернеті. Лучани у соцмережах навіть погрожували вчинити самосуд над живодеркою.

Згодом виявилось, що дівчина – активістка руху «Іскра», який встиг прокоментувати ситуацію та зобов’язався змусити переселенку прибирати КП «Ласка». До того ж, «зірка» соцмереж виявилась прихильницею так званого «русского міра», що й демонструвала у Instagram.

20 вересня, близько десяти членів «Самооборони Волині», учасників АТО та просто небайдужих громадян завітали до Волинського коледжу Національного університету харчових технологій, де навчається Любов Таропіна, аби поспілкуватися з викладачами дівчини. У результаті їй порекомендували звернутися до психіатра.

Небайдужим лучанам вдалося зустрітися з учасником скандального відео Юрієм Гнатюком. У міськвідділі він поводив себе неадекватно та «кидався» на людей. Як стало відомо раніше, хлопець вже притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Згодом небайдужі лучани знайшли замучених тварин просто на вулиці, хоча живодерка заявляла, що віддала котиків у «хороші руки». Оглянувши нещасних, захисники тварин зробили висновок, що тваринам потрібна реабілітація.

Через деякий час кошеня, з якого жорстоко познущалася Любов Таропіна з своїм співмешканцем Юрієм Гнатюком, померло.




один коментар
  1. А тепр не факт щотз нею не станеться тесаме шо вона робила з котом то й буде їй ( руский мир )

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер