<

Дівчина з Іванич таки представлятиме Україну на олімпіаді у Ріо-де-Жанейро

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:29 | 9.07.2016 / Новини / , , , , /
Перегляди
103
/ Коментарі відсутні

Уродженка Іванич, що на Волині, українська спортсменка (вільна боротьба), чемпіонка світу, найкращий борець 2015-го року Оксана Гергель все-таки поїде на Олімпіаду в Ріо.

Нагадаємо, спортсменку нещодавно позбавили ліцензії через нібито невелику концентрацію мельдонію – допінгу, забороненого Олімпійським комітетом, – повідомляє Волинське обласне відділення НОК.

Допінг-проби, які зафіксували в організмі спортсменів, були взяті в рамках олімпійських кваліфікаційних турнірів. Всього на вживанні мельдонію попалися сім борців – троє з України.

Звинувачення у вживанні допінгу не підтвердилися. Відтак Оксана представлятиме Україну, зокрема Волинь, на найпрестижніших світових змаганнях.

Оксана Гергель – чемпіонка світу 2015 року та срібний призер чемпіонату Європи 2016 року у вазі 60 кг, але на Олімпійські Ігри у Ріо відібрана у ваговій категорії 58 кг.

Вихованка Іваничівської ДЮСШ (тренер Іван Палій) і Волинської обласної школи вищої спортивної майстерності, Львівського державного училища фізичної культури, Львівського державного університету фізичної культури (тренер Андрій Пістун).

Чемпіонка світу 2015 року (США, м. Лас-Вегас). На шляху до фінального поєдинку виграла у суперниць із Канади, Азербайджану, США. А у фіналі з рахунком 10:7 перемогла минулорічну чемпіонку світу з Монголії Сухегійн Церенчимед.

Інтернет-видання “БУГ” бажає бажає гідно виступити на світових змаганнях.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер