<

Дякуємо, що ви з нами: інтернет-виданню «БУГ» 5 років

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:45 | 4.11.2019 / Новини / /
Перегляди
13
/ Коментарі відсутні

Інтернет-видання «БУГ» святкує свій день народження. Вже 5 років журналісти видання слідкують за подіями регіону Прибужжя і висвітлюють їх для читачів.

Впродовж 5-ти років сайт встиг змінити редактора і журналістів, але кожен, хто працював з «БУГом», віддав йому частинку себе. Не змінилися правила видання: писати правду, перевіряти інформацію, вивчати події зі всіх сторін і дослухатися до різних точок зору.

Усі ці роки ми старалися, щоб бути цікавими вам, дорогі читачі. Хотіли заслужити вашу повагу. Розповідали про проблеми регіону, вважали, що на них потрібно зосередити увагу влади і громадськості. Ми віддавалися своїй справі на повну і щиро прагнули, щоб ви полюбили «БУГ» так, як любимо його ми.

Дійшовши до цифри 5, навіть у святковий день, ми продовжуємо працювати.

Анонсуємо, що цього тижня на вас чекають матеріали-спогади про те, якими були ці 5 років. На вас чекає знайомство з людьми, які створюють контент сайту. Плануємо показати і написати чимало нового. Маємо надію, що вам сподобається.

Також повідомляємо, що 5-го листопада на сторінках БУГу фейсбуці та інстаграмі розпочнуться розіграші. Тому підписуйтеся на нас у соцмережах, якщо ще не зробили цього.

Далі буде. Адже всі читають «БУГ»?




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер