<

Ді Капріо нарешті отримав Оскара

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:59 | 29.02.2016 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Найкращим актором за версією Академії кінематографічних мистецтв і наук США став Леонардо Ді Капріо за головну роль у фільмі “Той, що вижив”.

За нагороду він бився з Меттом Деймоном (“Марсіанин”), Браяном Кренстоном (“Трамбо”), Майклом Фассенджером (“Стів Джобс”) і Едді Редмейном ( “Дівчина з Данії”), – пише Корреспондент.

Найкращою актрисою стала Брі Ларсон за роль у фільмі “Кімната”. Американка боролася за звання з Кейт Бланшетт (“Керол”), Дженніфер Лоуренс (“Джой”), Сіршею Ронан (“Бруклін”) і Шарлоттою Ремплінг (“45 років”).

Найкращим фільмом стала картина Тома Маккарті “У центрі уваги”. Стрічка обійшла таких номінантів як “Шпигунський міст”, “Марсіанин”, “Кімната”, “Той, що вижив” і “Божевільний Макс: Дорога люті”.

Найкращим режисером за версією американської кіноакадемії другий рік поспіль став мексиканський режисер Алехандро Гонсалес Іньярріту. Він отримав Оскара за роботу над фільмом “Той, що вижив” з Леонардо ді Капріо в головній ролі.

Іньярріту обійшов таких режисерів як Джордж Міллер (“Божевільний Макс: Дорога люті”), Ленні Абрахамсона (“Кімната”), Томаса Маккартні (“У центрі уваги”) і Адама Маккея (“Гра на поразку”).

https://youtu.be/UCbwCMK6BV8




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер