<

Деякі бізнесмени повертаються в Україну та стверджують, що не мали наміру втікати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:36 | 17.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
494
/ коментарів 6

Повідомили, що український бізнесмен Рінат Ахметов повернувся до України. А народний депутат Ігор Абрамович запевняє, що не замовляв чартерний літак на 50 людей для перельоту до Відня.

Літак Ріната Ахметова ввечері 15-го лютого зайшов на посадку у Запоріжжі. На борту був і сам бізнесмен, пише «Громадське».

Водночас депутат Ігор Абрамович у кулуарах парламенту заперечив «Радіо Свобода» організацію чартерного літака на 50 людей для перельоту до Відня. Абрамович підтвердив, що 14-го лютого його не було в Україні, але вже наступного дня він прилетів.

Раніше «Українська правда» повідомляла, що Абрамович нібито замовив приватний літак на 50 людей, який мав вивезти з Києва родичів однопартійців від «Опозиційної платформи – За життя» та бізнес-партнерів Абрамовича. Депутат переконує, що дізнався про це зі ЗМІ.

Нагадаємо, окрім Абрамовича та Ахметова, УП також повідомляла, що з України вилетів літак Бориса Колеснікова (той запевнив, що літак без нього полетів на техобслуговування), а з країни поїхали бізнесмен Віктор Пінчук, депутат Вадим Новинський, бізнесмени Андрій Ставніцер, Вадим Нестеренко, Вадим Столар, Василь Хмельницький.

Пресслужби бізнесменів кажуть, що Ставніцер полетів у відрядження й незабаром повернеться в Україну, а Хмельницький полетів із командою на навчання і має повернутися 20-го лютого, водночас його діти нібито залишилися в Україні.

Читайте також:

Українські олігархи та бізнесмени покидають Україну чартерними рейсами.

Більше 20 нардепів перебувають за межами України.




коментарів: 6
    • А потім мудрі,унікальні ,героїчні моряки цього корабля знову виберуть ціх патріотичних щурів своїми депутатами!Чи може мені щось приснилось?

  1. Та Ярославскій же ж за новими латиносами для свого проєкту літав! На всіх спортсайтах вже писалося. Нікуди він не тікав

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер