<

Держприкордонслужба почала підготовку до приїзду хасидів в Умань

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:26 | 1.09.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Держприкордонслужба України почала підготовку до майбутнього прибуття в країну десятків тисяч хасидів, які прямують в місто Умань в Черкаській області для святкування іудейського Нового року – Рош-ха-Шана, який буде відзначатися 20-22 вересня.

“Для організації пропуску через державний кордон зазначеної категорії осіб Держприкордонслужба збільшить кількість робочих місць і прикордонних нарядів із залученням додаткових резервів. З персоналом, який буде залучатися до здійснення прикордонного контролю паломників-хасидів, будуть проводитися відповідні тренінги та практичні заняття”, – повідомляє Держприкордонслужба.

За даними прикордонного відомства, в цьому році очікується прибуття до 40 тисяч паломників.

У рамках підготовчих заходів військовослужбовці беруть участь в службових нарадах аеропортів із залученням представників самих перевізників для отримання попередньої інформації про прибуття паломників.

Крім того, перевіряється готовність пунктів пропуску до здійснення прикордонного контролю на окремих смугах руху і створення умов для роботи контрольних служб.

Нагадаємо, щоосені до Умані з усього світу приїжджають тисячі паломників-хасидів. У цьому місті розташована могила лідера брацлавських хасидів цадика Нахмана. Хасиди святкують тут іудейський Новий рік – Рош Ха-Шана.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер