<

Держпідприємство “Буддирекція” підозрюють у заподіянні збитків державі на понад 3 мільйони гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:08 | 4.11.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Працівники ДП “Дирекція по будівництву об’єктів” (ДП “Буддирекція”) підозрюються у зловживанні службовим становищем і заподіянні збитків державі на понад 3 мільйонів гривень.

Про це повідомляє видання Наші Гроші.

Для того, щоб придбати шахтне обладнання в рамках державної цільової програми “Державна підтримка будівництва вугле- та торфодобувних підприємств, технічне переоснащення зазначених підприємств” на держпідприємстві розробили документацію конкурсних торгів. Проте виявилось, що обладнання не відповідає умовам Проекту будівництва шахти №10 “Нововолинська”. Його вартість становить 24 мільйонів гривень.

28-го вересня відкрили кримінальне провадження у цій справі. Відомо, що суд надав слідчим доступ до договорів, актів виконаних робіт, платіжних доручень, на підставі яких ДП “Дирекція по будівництву об’єктів” впродовж 2015-2016 років здійснювала фінансові операції з коштами, передбаченими для закупівлі гірничо-шахтного обладнання та будівництва шахти №10 “Нововолинська” ДП “Волиньвугілля”.

Нагадаємо, що 2-го вересня працівники нововолинської шахти №10, керівництво копальні разом з помічниками народного депутата Ігоря Гузя здійснили поїздку у місто Червоноград для зустрічі з керівництвом ДП “Дирекція по будівництву об’єктів”.

Роман Надолинний займає посаду т.в.о. директора ДП “Дирекція по будівництву об’єктів” з вересня 2015 року. На переконання вугільників, саме через невиконання своїх обов’язків Надолинним заборговані гірникам гроші не надійшли вчасно на їхні банківські картки.

До слова, у червні цього року ДП “Буддирекція” після публікації “Наших грошей” скасувала торги на збагачення вугілля за 4,58 мільйонів гривень, адже ціна виявилася у 2,5 рази вищою від тої, за яку аналогічну закупівлю провело ДП “Львіввугілля”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер