<

Депутати облради просять кошти на добудову шахти №10 «Нововолинська»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 4.10.2019 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Депутати Волинської обласної ради звернуться до президента, голови Верховної Ради, прем’єр-міністра і міністра енергетики з приводу проблемних ситуацій на вугледобувних підприємствах Волині.

Відповідний проєкт рішення з’явився на сайті Волинської облради 3 жовтня. Його ухвалила постійна комісія обласної ради з питань міжнародного співробітництва, зовнішньоекономічних зв’язків та інвестицій, розповідає Район.in.ua.

Облрада надішле звернення президенту України Володимиру Зеленському, голові Верховної Ради України Дмитру Разумкову, Прем’єр-міністру України Олексію Гончаруку, Міністру енергетики та захисту довкілля України Олексію Оржелю.

У зверненні йдеться зокрема про шахту №10 «Нововолинська», на фінансування якої у держбюджеті на 2020 рік не передбачили коштів.

«…депутати Волинської обласної ради звертаються до Вас з проханням підтримати завершення будівництва вугледобувного підприємства «Шахта № 10 «Нововолинська» шляхом передбачення у Державному бюджеті України на 2020 рік видатків у розмірі 600 мільйонів гривень для проведення будівельних робіт та 70 мільйонів гривень – на утримання об’єкта», – йдеться у зверненні.




один коментар
  1. Тільки не кажіть , що на добудову! Кажіть чесно – дай , державо, бюджетні гроші на розпил та дерибан начальству. Всі ж вже все розуміють на що там гроші потрібні! Навіщо ж,пани депутати, так зухвало брехати людям та урядові? Вже четвертий десяток років держава дає гроші на добудову десятої. За ті всі кошти можна б було , при бажанні, п’ять таких шахт побудувати та ,ще одну потужну теплову електростанцію на додачу. Навряд чи на цей раз депутатам ще раз вдасться надурити уряд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер