<

Депутату Миколаївської облради оголосили про підозру за погрозу пістолетом поліцейським

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:35 | 3.01.2020 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

24-го грудня близько 01:25 екіпаж патрульних поліцейських у Березанському районі зупинив автомобіль Toyota. Водій здійснив обгін патрульного автомобіля та перетнув суцільну смугу. Коли поліція зупинила порушника, він почав погрожувати пістолетом.

Про це йдеться на сайті Національної поліції.

Чоловік аргументував це тим, що був невпевнений, що з ним спілкується співробітник поліції. На вимогу поліцейського сховати зброю та надати документи, керманич різко розпочав рух, намагаючись втекти.

Поліцейські кинулись наздоганяти водія, випередили його автомобіль та заблокували. Виявилось, що за кермом перебуває депутат Миколаївської обласної ради. На місце викликали слідчо-оперативну групу.

На водія патрульні склали адмінпротоколи за ч. 1 ст. 122-2 “Невиконання водіями вимог про зупинку” та ч. 2 ст. 122 “Перевищення встановлених обмежень швидкості руху, проїзд на заборонний сигнал регулювання дорожнього руху та порушення інших правил дорожнього руху” КУпАП.

За погрозу зброєю поліцейським слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 345 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Пістолет, попередньо травматичної дії, правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

2-го січня, за підписом в. о. прокурора Миколаївської області депутату оголошено про підозру у скоєнні злочину. Найближчим часом судом йому буде обрано запобіжний захід. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер