<

Депутатське свавілля: розповіли нові деталі конфлікту журналістів з Герусом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:17 | 18.08.2020 / Новини / , , /
Перегляди
15
/ коментарі 2

Цілі, здорові, збентежені нахабством, але переконані у власній правоті. Знімальна група «Сьогодні», що стала жертвою депутатського свавілля, повернулася в Україну.

Конфлікт під час службового відрядження і виконання редакційного завдання стався на турецькому курорті Кемер із народним депутатом України, головою енергетичного комітету Андрієм Герусом, – повідомляють в інстаграм-спільноті kanalukraina24.

У відповідь на цілком слушне запитання – в яку суму народному обранцю обійшлася відпустка? Він повів себе агресивно і відібрав у журналістки службове посвідчення. У ситуацію втрутилася місцева поліція. Після приземлення у Борисполі Дар’я Сметанко розказала деталі нападу.

“Коли ми до нього підійшли з камерою нашою, то він каже: “А покажіть, де ваше журналістське посвідчення”. Я дістаю його з сумки, там дуже добре видно це на відео. Я дістаю, і він в мене просто отак його відбирає і тягне кудись. Дружина його підходить, також починає тягнути. За хвилин 10 приїхала поліція, нас заслухували, різні точки зору запитували. Саме тоді, до речі, мені і віддали журналістське посвідчення. Там пан Герус почав говорити, що ми порушуємо його приватний простір. Але, все-таки, було вирішено піти компромісним шляхом: він на нас не пише заяву, а ми його більше не знімаємо.

І звичайно, ми будемо слідкувати, бо народний обранець має внести у декларацію цю відпустку. Тож ми будемо слідкувати, чи внесе він у декларацію її. У скільки вона, все-таки, обійшлася, ми дізнаємося пізніше, – розповіла журналістка “Сьогодні” Дар’я Сметанко.

Переглянути цей допис в Instagram

Цілі, здорові, збентежені нахабством, але переконані у власній правоті. Знімальна група #Сьогодні, що стала жертвою депутатського свавілля, повернулася в Україну. Конфлікт під час службового відрядження і виконання редакційного завдання стався на турецькому курорті Кемер із народним депутатом України, головою енергетичного комітету Андрієм Герусом. У відповідь на цілком слушне запитання – в яку суму народному обранцю обійшлася відпустка? Він повів себе агресивно і відібрав у журналістки службове посвідчення. У ситуацію втрутилася місцева поліція. Після приземлення у Борисполі Дар’я Сметанко розказала деталі нападу. #герус #напад #журналісти

Допис, поширений КАНАЛ УКРАЇНА24 (@kanalukraina24)




коментарів: 2
  1. Це ціцькате бидло так поводиться, як нібито його ляшко колись вкусив. Провінційна нечисть!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця