<

Депутатів, які намагалися заїхати на автівці в під’їзд багатоповерхівки, виключили з партії «Європейська Солідарність»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:14 | 21.11.2020 / Новини / , , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

20-го листопада депутати із «Європейської солідарності» Андрій Жидачек та Микола Пущак намагалися на позашляховику Mercedes заїхати по сходах у під’їзд багатоповерхівки на околиці Пустомитів Львівської області, де Жидачек винаймає квартиру.

Пущак заперечив свою причетність до подій. А Жидачек заявив, що за кермом був водій Пущака, який сам захотів виїхати на сходи, хоча вони нібито просили і забороняли водію це робити. Політики заявили на водія в поліцію, а Жидачек передав кошти на відновлення пошкодженого майна будинку, – повідомляє Європейська солідарність, – передає Українска правда.

21-го листопада депутатів міської та сільської ради на Львівщині виключили із партії “Європейська солідарність”.

“21 листопада радою Львівської обласної територіальної організації “Європейської Солідарності” прийнято рішення про виключення з лав партії двох її членів: Жидачека Андрія Богдановича, обраного депутатом Пустомитівської міської ради, та Пущака Миколу Зіновійовича, депутата Солонківської сільської ради, за вчинення ганебних дій, які суперечать цінностям партії “Європейська Солідарність”.

Поряд з цим рада Львівської обласної організації партії звернулася до Солонківської ОТГ із вимогою звільнити Миколу Пущака із посади заступника голови ОТГ та закликала Жидачека і Пущака скласти депутатські мандати”, – йдеться у повіомленні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа