<

Депутата Луцької міської ради, якого напередодні затримали на хабарі, утримують в ізоляторі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:13 | 23.02.2019 / Новини / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

У Луцьку депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука, якого спіймали на хабарі, допитали у ГУНП у Волинській області після того, як оголосили про підозру у скоєнні злочину та повезли назад до ізолятора тимчасового тримання.

Ймовірно, там депутат проведе ще одну ніч, оскільки, за попередньою інформацією, суд щодо обрання запобіжного заходу відбудеться завтра, 24 лютого, – повідомляє інформаційне агентство ВолиньРоst.

Нагадаємо, 22 лютого у Луцьку депутата Луцької міської ради Євгена Ткачука затримали під час надання хабаря. Луцький обранець, за інформацією прес-служби прокуратури Волині, пропонував 1100 доларів США неправомірної вигоди посадовцю Управління Держпраці в області.

Відомо, що Євген Ткачук провів ніч на 23 лютого в ізоляторі тимчасового тримання, звідки його вранці забрали в прокуратуру.

Прокурор області повідомив депутату міської ради про підозру у наданні неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище (ч.3 ст. 369 КК). Клопотання про взяття під варту буде подане до Луцького міськрайонного суду.

З прокуратури вже по обіді Євгена Ткачука відвели в ГУНП у Волинській області, аби допитати як підозрюваного у скоєні злочину. Згодом його у кайданках посадили в службову автівку та відвезли знову ж до ізолятора тимчасового тримання. Там він очікуватиме судового засідання, під час якого оберуть міру запобіжного заходу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця