<

День жалоби за загиблим на Донбасі володимирчанином у Волинській області продовжили на 20 червня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:17 | 20.06.2020 / Новини / /
Перегляди
30
/ Коментарі відсутні

У зв’язку з похованням загиблого в зоні ООС військовослужбовця з Волині Іллі Струка, яке відбудеться у його рідному селі, Днями жалоби в області оголошено 19-го та 20-го червня.

Відповідне розпорядження видав голова Волинської ОДА, – повідомляють на сайті облдержадміністрації.

Попередньо жалобним днем було лише 19-го червня, але через затримку з доставкою тіла Героя на Батьківщину та похованням, яке відбудеться 20-го червня, в області вирішили скорботні дні встановити упродовж двох днів – 19-го та 20-го червня.

Відповідно, у ці дні на усій території області необхідно приспустити Державний Прапор України на будинках і спорудах органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, а також внести відповідні зміни до усіх запланованих програм теле- та радіопередач.

Струк Ілля Миколайович був уродженцем села Льотниче, Володимир-Волинського району, де 20-го червня з ним і відбудеться прощання. Загинув старший солдат 17-го червня 2020 року від кульового поранення під час бойового чергування. Службу проходив у військовій частині міста Маріуполь. Був гранатометником.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер