<

День вишиванки в відділеннях ПриватБанку на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:37 | 20.05.2016 / Новини /
Перегляди
24
/ Коментарі відсутні

Волиняни з покоління в покоління бережуть давні національні традиції.

Особлива увага останніми роками до вишиваного одягу. В працівників ПриватБанку на Волині це вбрання є своєрідним дрес-кодом у Всесвітній день вишиванки. Люди самі одягають свої улюблені сорочки та сукні та йдуть із піднесеним настроєм на роботу.

“Про те, що наша велика родина Північно-західного регіонального управління ПриватБанку є дружнім колективом, свідчить і День вишиванки, бо всі колеги вміють щодня і працювати для України, і цінувати наші споконвічні українські традиції, – розповідає директор Північно-західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко. – Кожен колектив у районних і міських відділеннях нашої фінансової установи цього дня в обідню пору на згадку про свято робить гарні світлини. Це згуртовує наших працівників.”

Волинь здавна славилася своєрідною вишивкою. Візерунки геометричні, чіткі і прості за композицією. Чіткість ритму підсилюється однобарвністю вишивок, виконаних червоною ниткою на білій-сірій полотнині. Вишивки північної Волині вражають своєю вишуканою простотою. У південних районах області переважають рослинні мотиви. Сорочки біля коміра та на рукавах вишивали білими, небесними або червоними кольорами.

“День вишиванки дійсно єднає наш український народ, бо кожен розповідає й свою історію про вишиту сорочку або сукню, краватку або костюм. Кому мама вишила, кому дружина, а багато наших жінок – гарні майстрині та самі вишивають. Окрім цього, в ПриватБанку є загальноприйнятий дрес-код – так би мовити світлий верх і темний низ. У жінок – фірмова хустинка, а в чоловіків – фірмова краватка, тому до дрес-коду їм не звикати, – каже директор Північно-західного регіонального управління ПриватБанку Юрій Войтенко. – Сьогодні День банківського працівника, тому вітаю всіх колег, бо ми робимо спільну справу щодня, думаємо та розвиваємося в одному напрямку. Цим і завдячую людям. ПриватБанк є незмінним багаторічним лідером в Україні. Тож бажаю удачі, професійного росту, добра та достатку всім Вашим родинам!”

13234755_994305790676855_584057845_o
IMG_1442
FullSizeRender
20160519_151604
1
IMG_2309
IMG_0534
20160519_082250
IMG_0211




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер