<

День державної служби в Україні відзначають 23-го червня. Кращими чиновниками Володимир-Волинського району названі Оксана Бігун та Катерина Підгурець [ОНОВЛЕНО]

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 23.06.2015 / Новини /
Перегляди
41
/ Коментарі відсутні

День державної служби встановлено в Україні у 2003 році і відзначається щорічно 23 червня у День державної служби Організації Об’єднаних Націй.

Державна служба є ключовим елементом державного управління, від ефективного функціонування якого залежить додержання конституційних прав і свобод громадян, послідовний і сталий розвиток країни.

Від чиновників громадяни очікують перш за все професійності, безумовного дотримання законності, розуміння людських проблем і способу їх вирішення.

В день професійного свята, голова обласної державної адміністрації Володимир Гунчик звернувся до усіх держслужбовців із вітальним словом.

“Шановні друзі! Колеги! Вітаю Вас із Днем державної служби України! Ви працюєте на благо України, задля благополуччя її народу. Ваша щоденна робота спрямована на побудову демократичного та відкритого суспільства, де дотримання конституційних прав і свобод громадян є найвищою цінністю. Ви забезпечуєте стабільний розвиток країни, виступаєте в ролі об’єднуючої ланки між владою та громадою.

Український народ покладає на державних службовців особливо важливі та відповідальні завдання, чекаючи повної віддачі, порядності та відповідальності. Інститут державної служби України став на новий шлях формування ефективної системи державного управляння. Новий апарат державної служби європейського зразка, сприятиме стрімким євроінтеграційним процесам в Україні, втіленню соціально-економічних реформ та зміцнюватиме авторитет нашої держави на міжнародній арені.

Дорогі колеги! Нехай чесність та відповідальність будуть незмінними супутника при виконанні почесного обов’язку – служінню народу України. Бажаю вам міцного здоров’я, безмежного щастя, родинного тепла та затишку. Мирного та безхмарного неба над Україною.

З повагою, голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.”

З професійним святом – Днем державної служби привітали колектив районної державної адміністрації голова районної державної адміністрації Наталія Василець та голова районної ради Андрій Оніщук. У вітальному слові вони побажали професійного вдосконалення, терпіння, наснаги та подальшої плідної роботи у втіленні державної політики, яка є неможливою без кваліфікованих державних службовців.
Грамотами були нагороджені переможці першого туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» серед керівників структурних підрозділів та спеціалістів Володимир – Волинської районної державної адміністрації завідувач сектору у справах молоді та спорту райдержадміністрації Оксана Бігун та Катерина Підгурець – начальник відділу обліку фінансів, економіки, планування, харчової та переробної промисловості управління агропромислового розвитку райдержадміністрації.

РДА

“БУГ” приєднується до вітань усіх працівників із рангом державної служби із їхнім професійним святом!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер