<

Декілька причин, через які в окупованому Донбасі назріває революція

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:33 | 7.01.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На окупованій бойовиками та російськими військами території Донбасу зростають протестні настрої і невдоволення діями “влади”. Про це повідомляє Online Експрес з посиланням на Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“Серед населення тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей спостерігається зростання протестних настроїв і невдоволення діями окупаційної прокремлівської “влади”, – йдеться в повідомленні.

За даними розвідки, така ситуація насамперед складається через систематичну заборгованість у виплатах заробітної плати та пенсій.

“Більшість населення самопроголошених “республік” через відсутність навіть мінімальних коштів не має можливості на належному рівні відсвяткувати Новорічні та Різдвяні свята”, – зазначається в повідомленні.

Також населення незадоволене низькою якістю продуктів харчування, які надходять з т.зв. російськими “гумконвоями”. “Постійно фіксується завезення низькоякісних, третьосортних товарів, у т.ч. м’ясної продукції та алкогольних напоїв, які не користуються попитом навіть в Росії і є умовно придатними для споживання», – констатували в ГУР.

Ще однією причиною протестних настроїв, за даними розвідки, є свавілля співробітників т.зв. “правоохоронних органів” ДНР/ЛНР, які під приводом боротьби з “агентурою спецслужб України” вдаються до необґрунтованих арештів, пограбувань, тортур і катувань, переслідуючи при цьому власні інтереси та намагання збагатитись за рахунок місцевих жителів, особливо тих, хто займається підприємницькою діяльністю.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер