<

Дебальцеве може бути узяте в котел, мешканці залишають місто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:37 | 24.01.2015 / Новини / , , /
Перегляди
13
/ 1 коментар

Повідомляється, що з міста почали вивозити і російських офіцерів, які працювали в центрі контролю за припиненням вогню.

“Дебальцевський котел” може виникнути, якщо сепаратисти прорвуть оборону українських військ на одному з її флангів, йдеться в сюжеті ТСН.

Напередодні в обласному управлінні МВС повідомляли, що в Дебальцевому тривають обстріли будинків, в місті немає світла, води і тепла.

Сепаратисти повідомляють, що станом на сьогоднішній ранок у Дебальцевому тривають артдуелі.

Як повідомляється, місцеві мешканці бояться виходити на вулиці, більшість з них виїхали. Ті, хто залишився, ховаються в підвалах, бомбосховищах і укриттях.

“Наша передня лінія оборони – вона цілодобово під обстрілом”, – визнає командир роти батальйону особливого призначення Львів Руслан Дребот.

Крім того стало відомо, що через ситуацію в місті Росія має намір евакуювати із Дебальцевого своїх військових, які працюють спільно з українськими в центрі контролю за припиненням вогню.

Близький до сепаратистів блогер colonelcassad сьогодні вранці повідомляє, що “позначилася спроба зачинити Дебальцевську кишеню. Удар в районі Троїцького викликав легку паніку у ВСУ. В результаті чого виникла загроза утворення Дебальцевського котла”.

За його словами, поранених вже сьогодні почали вивозити в Артемівськ, слідом за ними виїхали і російські офіцери, що сиділи в Дебальцевому в рамках моніторингової місії з дотримання перемир’я.




один коментар
  1. Мешканці!
    Перестаньте ходити на паради військовополонених! Перестаньте в мережі кричати про незалежний від України Донбас! Підтримайте тих, хто захищає вас!
    Натомість ви хочете миру і нічого для цього не робите.

    Додружились з неясно-як-там-опинились-мабуть-заблукали-їх-ніхто-туди-не-слав російськими військами? Бачите, як вони вас захищають?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер