<

Дані про втрати Росії на Донбасі помилково виклали в мережу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:46 | 26.08.2015 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Російське видання “Ділове життя” випадково опублікувало цифри щодо компенсацій сім’ям військовослужбовців, які загинули або були поранені під час бойових дій в Україні.

Про це повідомляє оглядач Forbes Пол Родерик Грегорі, якому вдалося скопіювати матеріали, які були швидко видалені виданням, – пише Укрінформ.

Автору матеріалу публікує частини документа “Зростання виплат військовим в 2015 році”, де під заголовком “Компенсація військовослужбовцям за участь у бойових діях в Україні в 2014-2015 роках” вказано: “Усього станом на 1 лютого 2015 року виплачена грошова компенсація більше ніж 2 тис. сімей загиблих та 3,2 тис. військовослужбовців, які отримали важкі поранення і визнані інвалідами”.

У викладених матеріалах також зазначено, що за рішенням російського уряду, компенсація сім’ям загиблих військових, які брали участь у бойових діях в Україні, становить 3 млн рублів, а тим, хто отримав інвалідність під час бойових дій, – 1,5 млн рублів. Виплата контрактникам “бойових” за кожен день перебування в зоні військового конфлікту становить 1,8 тис. руб.

“Стає очевидною брехня Кремля про відсутність російської армії на території України. І, незважаючи на всі ці докази, лише чверть росіян все ж вірить у те, що Росія ввела війська в Україну. Це при тому, що дві тисячі російських солдатів лежать у могилах, а ще три тисячі інвалідів живуть поруч з тими, хто не вірить, що вони були на Донбасі”, – робить висновок Грегорі.

Як відомо, указом президента Росії дані про військові втрати у мирний час були засекречені.

РФ-втрати




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер