<

Цьогоріч пропонують розпочати шкільні канікули раніше

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:37 | 13.10.2021 / Новини / , /
Перегляди
894
/ 1 коментар

Національна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій пропонує Міністерству освіти і науки розіслати рекомендований лист для того, щоб перенести початок канікул з 25-го жовтня на 18-те жовтня.

Про це в інтерв’ю Радіо Свобода повідомив міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко, передає Укрінформ.

“Це дозволить нам стримати в певних відсотках активний епідпроцес, який сьогодні зафіксований на території нашої держави”, – вважає міністр.

Ляшко наразі не готовий відповісти, скільки триватимуть осінні канікули.

“Ми зараз говоримо про те, щоб наблизити канікули, а надалі будемо дивитися залежно від епідситуації. Або рекомендуватимемо подовжити, якщо буде позитивна динаміка, або будемо ухвалювати інші рішення.

Все залежатиме від ситуації, яку будемо фіксувати… Питання в тому, що навчальний процес пов’язаний зі збільшеною кількістю контактів серед дорослого населення”, – наголосив Ляшко.

Міністр додав, що зазвичай канікули або призупинення навчального процесу призводить до як мінімум на 15% зниження захворюваності уже через 5 днів після ухвалення цього рішення.




один коментар
  1. Канікули, а потім знову дистанційне ало прийом дуб дуб я береза.. А там дивись і знов канікули! Нащо в ту школу ходити , ООС та польські трускавки і без освіти всіх приймуть!)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер