<

Цькували на службі: дніпровський стрілок розповів, чому розстріляв товаришів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:38 | 27.01.2022 / Новини / , /
Перегляди
2457
/ коментарі 2

У мережі з’явилося відео, на якому нацгвардієць Артемій Рябчук розповідає хронологію стрілянини, в якій загинули 5 людей.

Як пише Дніпро TV, він розказав, що взяв автомат і застрелив одного контрактника та двох строковиків.

Після цього він застрелив дівчину, яка повинна була докласти про ситуацію, що склалася, та намагався втекти з території заводу. Проте на КПП заводу його не хотіли випускати, тож він застрелив працівницю та переліз через паркан.

Як інформує ВВС Україна, Артемій Рябчук два місяці тому припинив бійку між солдатами і про це повідомив керівництво. Останні не вжили жодних заходів, визнали його шісткою і почали з нього знущатися. А він чекав два місяці, щоби отримати автомат і помститися.

Про це сказала депутатка від «Слуги народу», член комітету з правоохоронної діяльності Юлія Яцик. За її інформацією, Рябчука цькували на службі.

«Два місяці тому він попередив бійку між солдатами. Повідомив керівництву. Останні не вжили жодних заходів, визнали його «стукачем» та почали з нього знущатися.

Він спеціально чекав два місяці, щоб отримати автомат та помститись. Про вчинене не шкодує», – написала Яцик у фейсбуці.

Вона підкреслила, що це «не виправдовує поведінку нацгвардійця», але це може стати підставою притягнути до відповідальності інших службових осіб.

Нагадаємо: Нацгвардієць застрелив у Дніпрі чотирьох військових і цивільну жінку: його затримали.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця