<

Це незаконна війна, – Арнольд Шварценеггер звернувся до росіян

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:47 | 18.03.2022 / Новини / , /
Перегляди
338
/ коментарі 2

Голлівудський актор, колишній губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер звернувся до росіян із довгою ілюстрованою промовою щодо війни в Україні, намагаючись донести правду, яку від них приховують.

Відеоролик він опублікував на своїй сторінці у фейсбуці та інших соцмережах 17-го березня, пише Суспільне.

Актор і політик згадав свої зв’язки з російським народом, свого батька, який воював за Третій рейх під Ленінградом і потім все життя спокутував провину – таку саму, яку спокутуватимуть російські солдати, котрі прийшли з війною в Україну.

Кінозірка спростувала міф про потребу «денацифікацію» України.

Шварценеггер заявив, що це «незаконна» війна без жодного приводу, яку розв’язав уряд росії у власних інтересах. Він показав страшні кадри воєнних злочинів військ рф в Україні, закликав поширювати його звернення та припинити війну.

«Це не війна російського народу. Я з важким серцем говорю вам, що тисячі російських солдатів убиті. Вони опинилися між українцями, які борються за свою батьківщину, і російським керівництвом, яке воює заради завоювання.

Я знаю, що російський народ не в курсі того, що зараз відбувається. Я закликаю російський народ та російських солдатів в Україні зрозуміти, що все це — пропаганда та дезінформація. (…) А президенту Путіну я скажу: ви розпочали цю війну, ви ведете цю війну, ви можете зупинити цю війну», – вважає актор.




коментарів: 2
  1. Не думаю що путлєр прислухається до слів будь то екс-термінатора, чи Рембо чи навіть Дарта Вейдера

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа