<

Чинив опір, погрожував розправою: на Київщині місцевий депутат напав на співробітників поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:04 | 3.01.2023 / Новини / /
Перегляди
296
/ 1 коментар

24 грудня, близько 23:20 години, під час патрулювання в селищі Рокитне, поблизу АЗС, працівники відділу реагування патрульної поліції в комендантську годину зупинили автомобіль Ауді, водій якого перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Під час документування водія, на місце події під’їхав автомобіль Міцубісі, під керуванням 65-річного місцевого представника влади, який вийшов з автомобіля та почав безпідставно звинувачувати працівників поліції. Про це повідомляють у Головному управлінні Національної поліції в Київській області.

Надалі депутат спровокував конфліктну ситуацію, агресивно себе поводив стосовно силовиків, законним вимогам яких чинив непокору, зірвав нагрудну бодікамеру та пошкодив її, водночас погрожуючи поліцейським фізичною розправою.

При спробі затримання депутат чинив опір та втік з місця події.

Слідчі, за фактом погрози або насильства щодо працівника правоохоронного органу розпочали досудове розслідування за ч.1 ст.345 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до 2 років або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.




один коментар
  1. Поліція повинна таке падло без мови класти пикою в асфальт ,все подібне до того як в Новіку бухого володимирського прокурора вмовляли ,а воно це чмо ще суд виграло і там може бути такий сценарій з нашими законами .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер