<

Чиновники розповіли про законність екологічних внесків у Шацькому парку та куди йдуть кошти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:43 | 18.08.2018 / Новини /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Держслужбовці пояснили, чому в Шацькому парку збирають екологічні збори.

Внески сплачують з початку відпочинкового сезону на Шацьких озерах, – повідомляє Волинь24 з посиланням на сюжет Сфера.ТВ.

Державних коштів вистачає лише на зарплату працівників. Саме це є головною причиною запровадження відповідних внесків, що передбачені законодавством і просто необхідні для належного функціонування парку.

«Кожній людині ми видаємо чек. В кінці сезону вивісимо інформацію на що пішла якась конкретна сума», – каже заступник голови державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар.

Нова директорка Шацького нацпарку Марія Христецька розповіла, що наразі вдалося зібрати півмільйона гривень. Вона зазначає, що відкритість перед відпочивальниками дала змогу працювати без конфліктів.

Уже кілька місяців всі охочі дізнатись, чому таки варто сплатити збір та на що ідуть ці кошти, мають повний доступ до інформації.

Відсутність каналізації, брак парковок та не приведені до ладу дороги – проблеми, які ще не вдалося подолати.

Детальніше – у сюжеті.




один коментар
  1. Сьогодні, тобто 18.08.18р мене з друзями зупинили. І поінформували, що потрібно сплатити внесок. На 40 грн, я не збіднів, хоча віз сина додому, а він є місцевим жителем(а вони не повинні сплачувати)Важливо, те, що мені видали чек. І впевнений, що вони(лісники) ці гроші, не покладуть собі до кишені. А принаймні замовлять прибиральників, які зберуть сміття в лісі, після “нашої бидлоти”. Бо “тої бидлоти стає все більше і більше”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер