<

МВС погрожує покарати учасників акції біля ОП

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:21 | 21.03.2021 / Новини / /
Перегляди
5
/ коментарів 5

Ввечері, 20 березня, біля Офісу президента у Києві відбулася масштабна акція протесту. Учасники акції (понад 1000 активістів) на підтримку Сергія Стерненка намагалися потрапити в Офіс президента. Вхід в будівлю закидали димовими шашками, залили червоною фарбою і розмалювали стіни.

Як розвідав Корреспондент, в Офісі президента заявили, що вандалізм дискредитує учасників акції протесту. Про це ввечері в суботу, 20 березня, в коментарі журналістам заявив радник ОП Михайло Подоляк.

Він нагадав, що біля Офісу президента майже щодня відбуваються ті чи інші акції протесту, що є проявом демократії.

“Більшість акцій закінчуються абсолютно мирно, без будь-яких проявів дикого, позамежного вандалізму. Однак сьогодні ми побачили зовсім інше. Відверте презирство до суспільства, до адекватності, до суті протесту як такого. Побачили ми, швидше, безумовний намір спровокувати якесь дике насильство, безумовний намір спровокувати агресію з боку поліції, очевидний намір залишити після себе якісь руйнування”, – сказав Подоляк.

Причетні до безладів під Офісом президента на підтримку Сергія Стерненка будуть притягнені до відповідальності за хуліганські дії, зокрема за псування державного майна. Про це ввечері у суботу, 20 березня, заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в ефірі Радіо Свобода.

Читайте також: Звинуватили у викраденні ексдепутата: активіста Стерненка засудили до 7 років ув’язнення




коментарів: 5
  1. В наш час “активіст” і “та це ж наші діти”—поняття святі і недоторкані. Коли слідуючим разом “активісти” будуть насилувати чиюсь жінку–головне не чинити опір, щоб не пролилася кров, а старанно все фільмувати і документувати,щоб потім винуватці понесли відповідальність…..

  2. А шо, може кирилка тимошенко в штани наклав, а тепер мстити покараннями хоче?
    Воно ж таке: сцикливе, продажне і підступне

    • Напевно кирюха сам таку ідею босу своєму підкинув,якось мутненько,як якись інші адекватні мітинги то поліції купа,а тут….

  3. Зєля вийди но розберися як з тим бойовиком на сході що казав ми вас услишалі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер