<

Чи потрібно складати іспит для обміну посвідчення водія у зв`язку зі зміною прізвища?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:59 | 23.05.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Обмін посвідчення водія у зв’язку із зміною особистих даних власника (прізвище, ім’я та по батькові) проводиться на підставі документа, що підтверджує таку зміну, згідно з нормами Положення про порядок видачі посвідчень водія та допуску громадян до керування транспортними засобами, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 8 травня 1993 р. № 340.

У такому разі обмін посвідчення водія проводиться без складення іспитів. Під час отримання нового посвідчення водія вилучається посвідчення водія, що підлягає обміну.

При цьому обмін посвідчення водія проводиться незалежно від зареєстрованого місця проживання чи перебування особи. Вказаний обмін здійснюється за умови подання:

  • паспорта громадянина України або документа, що посвідчує особу та підтверджує її громадянство або спеціальний статус;
  • копії довідки про реєстраційний номер облікової картки платника податків (у разі його відсутності у відповідних базах даних МВС) або серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку в паспорті);
  • посвідчення водія;
  • медичної довідки встановленого зразка;
  • документа, що підтверджує зміну особистих даних власника посвідчення водія.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок