<

Чи буде на Волині взимку газ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:29 | 2.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
23664

У ПАТ «Волиньгаз» створили Антикризовий енергетичний штаб оперативного реагування. Він працюватиме цілодобово в кожному структурному підрозділі підприємства для забезпечення безаварійного та безперебійного газопостачання під час опалювального сезону 2014-2015 років, оперативного надання роз’яснень для споживачів з усіх невідкладних питань, – повідомили у прес-службі ПАТ «Волиньгаз».

Члени штабу будуть контролювати, чи споживачі будуть забезпечені необхідними обсягами природного газу в осінньо-зимовий період, а також виконання робіт з усунення аварій у газових мережах тощо.

Споживачі природного газу можуть звернутися у штаб за консультаціями, для оперативного вирішення питань підключення опалювального обладнання, видачі технічних умов, реалізації проектів переведення з газового опалення на електричне та з іншими питаннями.

Антикризовий штаб буде працювати цілодобово та без вихідних: телефон гарячої лінії (0332) 77 69 20; телефон мобільний 067 403 17 14. У робочі дні з 8 по 17 годину можна звертатися за телефоном у Луцьку (0332) 77-69-06.

Також Антикризовий енергетичний штаб у Волинській області створили при ОДА під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації.

Усім споживачам природного газу в період проходження опалювального періоду 2014-2015 років рекомендують вживати дієвих заходів щодо економії природного газу (для забезпечення теплопостачання та можливістю додаткового використання альтернативних видів палива).

Аби мати змогу максимально зменшити зекономити газ та знизити витрати на опалення, рекомендуємо мешканцям міста звернути особливо увагу на:

стан вікон, вхідних дверей, підлог, горищ та стін в своїх оселях;
стан системи вентиляції будинку;
наявність терморегуляторів на опалювальних пристроях;
можливість підтримки різної температури в різних приміщеннях будинку (наприклад, немає сенсу підтримувати температуру 22 градуси в гостьовій кімнаті, де ніхто не живе або в господарському приміщенні;
вибір більш економних опалювальних приладів (сучасні батареї);
заміна газових котлів на сучасні, більш ефективні;
перехід на альтернативне опалення на місцевих видах палива;
встановлення альтернативних джерел енергії (сонячні нагрівачі, теплові насоси).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок