<

Чутки над БУГом: В Іваничівській райраді поклали око на адмінбудівлю шахти №9 “Нововолинська”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:04 | 8.04.2016 / Новини / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

На копальню приїжджали представники Іваничівської районної ради, які фотографували адмінбудівлю шахти. В Іваничах, очевидно, дуже поспішають взяти приміщення на баланс району.

Районна рада, вочевидь, вирішила не чекати, поки копальню закриють, як це було з п’ятою. Тільки на вугільному підприємстві ще працюють люди та в звичному режимі проходять роботи по видобутку вугілля.

Зараз адмінбудівля стоїть на балансі копальні, яка у травні готується виходити зі складу ДП “Волиньвугілля”. До слова, шахта №9 входить у трійку підприємств, що сплатили найбільше податків та зборів до зведеного бюджету за 2015-й рік у Іваничівському районі. Сума, яка надійшла минулого року у бюджет району, – 10 мільйонів 269 тисяч гривень.

“У нас фотозйомка не заборонена, але все ж спитав, навіщо їм це. Сказали, щоб не вийшло так, як з п’ятою шахтою. То хай би ще терикон сфотографували, може, колись пригодиться і вивезуть його десь… в Іваничі”, – іронізує голова Незалежної профспілки Василь Гура.

Як вже раніше повідомлялося, Іваничівська влада хотіла взяти приміщення адмінбудівлі шахти №5 на свій баланс, бо туди, каже Андрій Бадзюнь, просяться два інвестори, які обіцяють відкрити понад 100 робочих місць.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер