<

Чутки над Бугом: Олег Мандзюк буде балотуватися у нардепи по 19-му окрузі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:45 | 25.03.2016 / Новини / /
Перегляди
15
/ коментарі 4

За інсайдерською інформацією інтернет-виданню “БУГ” стало відомо, що Олег Мандзюк веде переговори з ВО “Батьківщина” аби балотуватися у 19 окрузі.

Олег Мандзюк є гордістю загальноосвітньої школи села Колона Іваничівського району, також гордістю цієї ж школи є колишній прокурор Андрій Гіль та директор “Укрпетроль” Сергій Ковальчук.

“БУГ” нагадує, що між мером Володимира-Волинського Петром Саганюком та Олегом Мандзюком виник конфлікт через посаду керівника об’єднаної державної податкової інспекції міста та району. Саганюк мав немалі претензії до фахового рівня сестри Олега Мандзюка – Оксани Левчук і відкрито висловлював своє незадоволення нею як очільником податкової інспекції.

“Виходить, попередня влада пішла, але родичі їхні прийшли до влади. Так не повинно бути. Я свою позицію висловив, а вони на “Волинській правді” бруду на мене налили. Але я сподіваюсь, що правда колись переможе”, – зазаначав Петро Саганюк.

Раніше Мандзюк був при посаді виконувача обов’язків начальника Головного оперативного управління Міністерства доходів і зборів, який працював при уряді Януковича, нагадаємо, що таке міністерство існувало з 24 грудня 2012 року по 1 березня 2014 року, і керував ним Олександр Клименко.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 4
  1. Хоче під депутатством сховатиь клятий регіонал. Не допускайте щоб такі пяні вбивці як Мандзюк не пройшли до влади

  2. Це той що на нашого мера постійно заказухи робить, а сестра його у Володимирі в податковій робить вже всіх на касу присвдила

  3. Так це афарист і хабарник, йому мало, ще депутатсьва хочеться. Коли вже нажереться.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер