<

Чутки над БУГом: Никитюк хоче знову бути начальником у Володимир-Волинському УМВС

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:00 | 18.01.2015 / Новини / /
Перегляди
283
/ коментарів 6

Як стало відомо нашому інтернет-ресурсу, колишній заступник начальника УМВС України у Волинській області Олександр Никитюк, що нині обіймає посаду заступника начальника УМВС Херсонщини, не полишає спроби повернутися на Волинь, зокрема – і до свого рідного міста.

Так, нещодавно пан Никитюк провів зустріч в центральному апараті МВС, де переконавував високих чинів перевести його на посаду начальника Володимир-Волинського міського відділу УМВС .

Правда, не всі хочуть повернення Олександра Євгеновича на рідну землю. Наприклад, начальник волинської міліції Петро Шпига, в якого не склалися з Никитюком стосунки. Не ждуть його й волинські революціонери з Правого сектору та Самооборони Волині. Нагадаємо – вони неодноразово виступали за звільнення нашого героя.

Це інсайдерська інформація. Журналісти БУГа відкриті до спілкування.
Ви знаєте щось неймовірне? Цікаве? Парадоксальне? Хочете, аби про це дізнались інші? Пишіть нам: bugorgua@gmail.com

Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 6
  1. Він же ш був у вигнанні. Людина , яка кришувала перехід- Устилуг , знову має очолити Володимирську міліцію? Це нонсес! Люди схаменіться! На вила його, а не на посаду! Люстрацію в міліцію !!!!

  2. Никитюк Олександр кришував весь криміналітет по Волині,наркота продавалася,квартири обкрадалися,на митниці порядок, і ніхто за це не ніс відповідальності,так як з кожної продажі,з кожної серйозної квартирної крадіжки не бідної людини,Нікіта мав свій відсоток і навіть якщо вори попадали на гарячому Нікіта все швиденько підрішав і 3-4 дні людей відпускали з СІЗО і вони далі заробляють грошикі Нікітці, цікаво Херсон також радий бачити такого полков нічка?нікітка а там вже зі всіма подружився?люди вже роблять роботу?

  3. сьогодни квартири не обкрадаються чи щось зминилось у володимири при змини яка очолює володимирську милицию

  4. начальником володимир волинська буде ныкытюк тоди коли буде чесно працювати

  5. квартири обкрадаються и сьогодни на митници саганюки кришували та кришують мария заяц

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок