<

Чутки над Бугом: На наступних парламентських виборах по округу №19 від “Свободи” балотуватиметься Пирожик

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:59 | 15.02.2016 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 4

За інсайдерською інформацією інтернет-виданню “БУГ” стало відомо, що можливим кандидатом від ВО “Свобода” на виборах до парламенту у виборчому окрузі №19 є Олександр Пирожик.

Кандидат народився 9-го грудня 1970 року в селі Ягідне Турійського району Волинської області, протягом останніх п’яти років проживає на території України – у місті Луцьку. Він – перший заступник голови Волинської обласної ради, член політичної партії Всеукраїнське об’єднання “Свобода”.

Нагадаємо, що на позачергових виборах народних депутатів України 26-го жовтня 2014 року по одномандатному виборчому окрузі №22 (місто Луцьк) самовисуванець Олександр Веніамінович Пирожик набрав 7%, тобто 7017 голосів.

Відомо також, що по округу №19 має бажання балотуватися голова Іваничівської районної ради, свободівець Андрій Бадзюнь.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 4
  1. був в нас уже один депутат “свободівець”, бачили його тільки перед виборами і то… хоча Пирожик наче адекватний чоловік. не думаю, що він схоче йти по округу де в нього явно немає шансів. свобода поставить тут якогось технічного кандидата аля-Мельника.
    а на рахунок Бадзюня, то сумніваюсь, що на тверезу голову хтось на таке піде..))

  2. Якби в Пирожика була хоча б каплина мізків то давно вийшов з Свободи, вона вже ніколи не буде мати рейтингу. Побачим в якій партії вспливе безмозглий Пирожик

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер