<

Чутки над БУГом: Конкурентів Віктора Сапожнікова можуть призвати до армії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:00 | 8.02.2015 / Новини / /
Перегляди
6
/ коментарів 7

Як стало відомо нашому інтернет-виданню, найближчим часом військовий комісаріат у Нововолинську може призвати до армії найбільш активних лідерів шахтарського протесту аби локалізувати можливі акції протесту.

Також до лав українського війська можуть потрапити прямі конкуренти Віктора Сапожнікова в боротьбі за посаду міського голови – Андрій Бадзюнь та Євген Недищук.

Як показує практика так-званий політичний призов активно застосовується в інших регіонах країн з метою усунення конкурентів від активної політичної діяльності.

Це – інсайдерська інформація.
Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 7
  1. Капець, одним помахом руки прибирають реальних конкурентів. І нічого не скажеш, країну треба захищати…

  2. О, а ще виперти в армію Макарчука та інших “неслухняних”
    Вперед, диктатура!!!

  3. Ура, ІНСАЙДЕР повернувся!!!

    А щодо чутки – думаю, такими методами не лише наш Чобіт користується.

  4. Сапожнікову наступили на хвіст,і цього разу хитрому лису(борисичу)від молодого і амбітного ,який каже матінку правду і бачить ціль попереду,шансів немає.

  5. Розсмішили…. От бачите, казали нікого той Чобіт не боїться!!!! А Бадзюня злякався!!! Бо ж відомо, що Недищук, то свій чувак… Але проблему так не вирішити! Бо”найбільш активні лідери шахтарського протесту” (а він один, як тріска в оці)і з АТО не дадуть спокійно жити тим, хто “зажерся” біля владного корита. А чому б самому Сапожнікову не показати приклад військової служби! Раз такий поборник прав своїх обранців, то чому не подбати за цілісність держави зі зброєю в руках? Аааааа…вік уже не той, скажете! А “мерське” крісло стільки років просиджувати!!!!… нема?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер