<

Чутки над “БУГом”: Гунчика замінять на людину від «Континіума»?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:25 | 10.03.2017 / Новини / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Як стало відомо інтернет-виданню “БУГ” з інсайдерських джерел, в Адміністрації Президента розглядають заміну голови Волинської ОДА.

Володимира Гунчика планують призначити на посаду заступника Міністра регіонального розвитку, а на Волинь незабаром призначать нового губернатора запропонованого групою «Континіум», ключовим акціонером якої є народний депутат України Степан Івахів.

Наш інсайдер повідомляє, що головою Волинської ОДА може бути призначений Валерій Черкаска. У 2007-2008 роках він виконував обов’язки голови Запорізької ОДА, а у 2012 році був керівником виборчого штабу Степана Івахіва на парламентських виборах у виборчому окрузі №21 з центром у місті Ковелі.

В Адміністрації Президента мають на меті підсилити в області президентську вертикаль з огляду на майбутні вибори Луцького міського голови та протистояння з командою голови Волинської обласної ради Ігорем Палицею. Фактично у випадку такого призначення Петро Порошенко довірить підготовку до майбутніх президентських виборів в нашому регіоні саме групі «Континіум» та особисто Степану Івахіву.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com

Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 2
    • Так не можна, Анатоль, легковажно про людину судити про яку ви нічого не знаєте. Всеж і шановний пан Ігор Палиця, і ти хто сидять в Адмінистрації Президента-то люди з великої букви і добрі фахівці. Вони будь кого не запропонують. Ну ось Гунчик з Волині і шо з того доброго вийшло для тої ж Волині? Або ви. Голова ОДА то посада дуже відповідальна!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер