<

Чутки над БУГом: хто очолить РДА на Західній Волині?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:00 | 21.01.2015 / Новини / /
Перегляди
5
/ коментарі 2

Як стало відомо нашому інтернет-ресурсу, до кінця цього тижня Президент України Петро Порошенко таки підпише офіційні документи стосовно призначення голів РДА на Волині. Читачів сайту безперечно цікавить ситуація в районах над Бугом – і ми готові поділитися з Вами інсайдерською інформацією!

У Володимир-Волинському районі головою РДА буде призначено Сергія Юзефовича – наразі він займає посаду начальника Володимир-Волинської державної об’єднаної фінансової інспекції. Варто відзначити, що пан Сергій вважається креатурою Володимир-Волинського міського голови – Петра Саганюка.

У Шацькому районі головою РДА буде призначено депутата районної ради від парії «Сильна Україна» Леоніда Кислюка, який вже займав цю посаду у 2005-2010 роках. На даний момент претендент працює на посаді керівника районного відділення АТ «Ощадбанк». Можна вважати Леоніда Петровича близьким до колишнього волинського губернатора Володимира Бондара.

У Любомльському районі голова РДА наразі призначений не буде, так як Кабінет міністрів не погодив кандидатуру Миколи Пархомука, підприємця та члена Народної партії Володимира Литвина. Команда Арсенія Яценюка лобіює на цю посаду нещодавно звільненого Ігоря Торбу. До слова, останній очолював виборчий штаб Народного Фронту на Любомльщині.

Нагадаємо, в Іваничівському районі голова Волинської ОДА відкликав кандидатуру депутата Волинської обласної ради Євгена Недищука. Окрім всього іншого, за нашою інформацією, незабаром Євген Микитович також позбудеться і посади керівника нововолинського осередку партії «Блок Петра Порошенка».

Це – інсайдерська інформація.
Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 2
  1. Чого не справдилися? Недищука списали, Кислюка в останній момент заблокували в АП, Юзефович буде призначений на днях, а за Любомль ще б’ються.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер