<

Чутки над БУГом: Голосуй за Ярему! Дубль 2

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:00 | 22.01.2015 / Новини / /
Перегляди
7
/ коментарів 9

Як стало відомо нашому інтернет-ресурсу, голова нововолинської міської організації Радикальної партії Олега Ляшка, Віктор Ярема вирішив стати депутатом Волинської обласної ради.

Поки невідомо, якою буде система майбутніх місцевих виборів, але Віктор Романович готовий балотуватися по одному з міських округів Нововолинська.

Пан мер Віктор Сапожніков готовий підтримати свого товариша, так, як він це зробив на минулих виборчих перегонах до українського парламенту. З огляду на солідний місцевий медіа-ресурс (канал “ТТІ”) та адмінресурс, який може застосувати і, швидше за все, таки застосує команда мера, тоді Віктора Ярему вже можна вважати одним з реальних претендентів на посаду депутата Волиньради.

Це – інсайдерська інформація.
Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 9
  1. Очікувано, навіть дуже.
    Фотоколаж прекрасний, особливо офігівший Ляшко!
    БУГ, ви молодці, ростете!

  2. Ваші чутки абсолютно безпідставні.
    Йти в депутати обласної ради не планував і не планую.
    А вам раджу – замість розповсюдження висмоктаних з пальця пліток займіться своєю безпосередньою роботою – журналістською

  3. Молодець, Яремка, правильно сказав , Але вила всеодно в гімні.

  4. А знаете, мне только одно очень интересно знать, чем же так заинтересовал Олега Ляшко наш одиозный Романович? Хотя если посмотреть на депутатшу Кошелеву, которая в офигенски дорогущей шубейке не могла дать ответ на простейший вопрос, то ответ как-то напрашивается. Зачем так дискредитировать себя? Главный радикал страны, взявший бронзу на президентских выборах, удивляет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер