<

Чутки над БУГом: Чи причетний Володимир Гунчик до розкрадання в «Укроборонпромі»?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:44 | 14.03.2019 / Новини / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Як стало відомо інтернет-виданню «БУГ», екс-голова Волинської ОДА Володимир Гунчик з листопада 2018 року працює на посаді директора дивізіону авіобудування та ремонту Державного концерну «Укроборонпром». За неофіційною інформацією протекцію щодо працевлаштування пану Гунчику склав нещодавно відсторонений від посади заступник керівника РНБО Олег Гладковський.

Треба зазначити, що неформальним куратором Волинської ОДА за часів керування нею Гунчиком був саме Олег Гладковський. Пана Гунчика та пана Гладковського поєднує не один рік роботи у концерні «Богдан», власником якого є Петро Порошенко.

Інтернет-видання «БУГ» направило ряд інформаційних запитів у правоохоронні органи, щоб з’ясувати чи причетний до корупційних дій колишній голова Волинської ОДА і якщо так, то в якості кого проходить у кримінальному провадженні.

Далі буде…

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!

p.s. Для Вашого ознайшомлення всі серії розслідування щодо оборонних афер «Наші гроші» Дениса Бігуса.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок