<

Чутки над БУГом: більше 10-ти років прямо з квартири продає самогон жителька Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:41 | 11.02.2016 / Новини / /
Перегляди
6
/ коментарів 10

За інсайдерською інформацією, жінка, що проживає в Нововолинську, а працює в державній службі Іванич, вже біля 10-ти років варить і продає самогон з власної квартири.

Ситуація не надто приємна, м’яко кажучи… Жителі 5-го мікрорайону не можуть далі терпіти самогонне свавілля – квартира громадянки, кажуть, перетворилась на притон. Тут часто збираються чоловічі компанії і затримуються в гостях до глибокої ночі. Неодноразово розлючені та виснажені таким бізнесом люди проколювали шини в автомобілі. Але і це наукою не стало.

Що заважає правоохоронцям притягнути до адміністративної відповідальності за статтею 176 Кодексу України «Про адміністративні правопорушення» – «виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення» цю персону? Навряд жителі 5-го мікрорайону до цих пір не зверталися в міліцію чи то поліцію. Подейкують, у самогонниці є близький родич в області, який допомагає їй вирішувати деякі питання. Тому й поводить себе зухвало, дозволяє нецензурно виражатися у сторону тих, що заважають бізнесу.

У Нововолинську ж усі без винятку сусіди добре знають про виготовлення та продаж самогону і зацікавлені в закритті  «точки». Але, мабуть, бояться помсти за надану ними інформацію.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність.
Західна Волинь заслуговує на значно більше правди!




коментарів: 10
  1. КРИШУВАННЯ САМОГОНЩИКІВ ВІДБУВАЄТЬСЯ ЧЕРЕЗ МІСЦЕВИХ УЧАСТКОВИХ-500 ГРН.І “ТОЧКА”БЕЗПРОБЛЕМНО ПРАЦЮЄ!

  2. і це правда, ну років 15ми їздили в Польщу і коли заїжали до знайомих і дивилися що посажено багато цукрових буряків ми їх запитували чому вони купують нашу горілку а самогону нероблять .На що вони відповіли ,що якби їх знайшли бімбер (так називають самогон) то з хати забрали б усе і тобто залишилиби пусті стіни і забрали ще свині корову ну все господарство так як весь прибуток який вони нажили важася б нечесним так як податки державі неплатилися хоча самогоноваріння там неузаконене, а в нас все узаконене всі знають хто торгує спіртом або самогоном заявляли, штрафували на 300 гр а вони ідалі торгують бо вони за 2 дні це повернуть і торг пішов .Якби знав що все що нажив конфіскують і знову потрібно купувати то думали, бо всіх у вязницю непересадять.

  3. Но чому тільки держслужбовці, новообраний голова сільської ради торгує не самогоном а спиртом , травить населення . всі знають а органи не бачать. ПОЗОР.

  4. Кожного разу, купуючи самогонку в баби Катерини, має бути розуміння що сьогодні ти можеш бачити цей світ своїми очима востаннє. Це твій вибір, і він має бути свідомий.

  5. О нічьо не поміняється,замнуть і всьо замажуть.Ще якщо така пасада і связі то ніхто не захоче зв’язуватися з г:::ом.А ще маю варіант шо вона залягла на дно як все заворушили

  6. В жовтневому самогон продають люди які живуть в гуртожитку, по сусідству з участковим, ще біля сільради є точка.. і всім на це плювати з великої дзвіниці…всі мовчать всіх устраює.. кафе “лагуна” де випити може кожен пятикласник, або хороший магазин ” наш край”.., наш менталітет такий що ми будем мовчати…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер