<

Чотирилапі охоронці кордону під час карантину продовжують тренуватися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:46 | 12.04.2020 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Через карантинні обмеження пасажиропотік на кордоні та на межі з окупованими територіями суттєво знизився. Втім прикордонники в пунктах пропуску та КПВВ не байдикують, а тренуються.

Про це інформує Державна прикордонна служба, – передає ВолиньPost.

Прикордонник Владислав зі своїм службовим собакою Дейзі неодноразово виявляли порушників із наркотиками в КПВВ “Новотроїцьке” та “Гнутове”. А спеціалізація чотирилапого прикордонника Арчі особливо актуальна для служби на лінії розмежування в зоні проведення ООС. Він зі своїм наставником Анатолієм виявляють порушників зі зброєю, боєприпасами та вибухівкою.

Тому, аби підтримувати на належному рівні майстерність чотирилапих охоронців кордону, кінологи невпинно тренують своїх вухастих спеціалістів. Кілька разів на день прикордонники тренують спанієля Дейзі та вівчарку Арчі.

Крім того, службових собак щоденно оглядають на предмет відсутності в них кліщів. Свій відбиток на особливості догляду вносить також і небезпека поширення пандемічного вірусу, тому правоохоронці ретельно миють своїх помічників та дезінфікують їм лапи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер