<

Чотири екіпажі громадського формування «БУГ» повернулися з зони АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:48 | 12.09.2015 / Новини /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

Активісти Громадського формування з охорони громадського порядку «БУГ» повернулися із зони АТО, куди вчергове возили волонтерську допомогу українським бійцям. Про це розповів один із них, капелан Святослав Савич.

Раніше, «Громадське.Волинь» розповідало про виїзд волонтерів у зону АТО, та куди саме вони поїдуть. Святослав Савич розповів, що чотири групи волонтерів відвідали Луганську та Донецьку області, а саме місця дислокації волинських правоохоронців, що несуть службу у зоні бойових дій. Зокрема, вони відвезли допомогу бійцям спецпідрозділу «Сокіл», «Світязь», співробітникам УДАІ у Волинській області та зведеному загону із волинських міліціонерів.

Правоохоронці отримали адресні передачі від своїх родичів, їжу, білизну, інший одяг, свіжі ягоди. Зібрати допомогу БУГ-івцям допомогли підприємці з Луцька, церковні капелани. Також вони й зібрали кошти, адже на дорогу туди й назад для одного екіпажу витрачається кілька тисяч гривень.

Святослав Савич розповів, що окрім цього бійцям дуже необхідна духовна допомога, яку він як капелан пробує надавати при будь-якій можливості, також роздає молитовники.

Ситуація за словами Савича у зоні АТО відносно стабільна, щоправда, волонтерам доводилося їхати й невідомими дорогами, де вони не були впевнені, чи дійсно є стовідсоткова безпека для них.

IMG_5686-1024x614
IMG_5685-1024x614
IMG_5577-1024x768
IMG_5566-1024x768




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер