<

«Чорнухою» в 19-му окрузі займеться СБУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:25 | 24.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні
BA18B82A-C652-4EAA-A607-0A58458B8E20_cx0_cy11_cw0_mw1024_mh1024_s

Юристи виборчого штабу кандидата у народні депутати Ігоря Гузя спрямували до Служби безпеки України три заяви з приводу розповсюдження в місті завідомо недостовірних та наклепницьких відомостей про кандидата та партію-учасницю передвиборчого процесу.

Йдеться про листівки та агітки, які розкидаються поки невідомими особами, починаючи від 22 жовтня, у нічну пору в під’їздах та громадських місцях Нововолинська, а також Володимира-Волинського, – повідомляє прес-служба кандидата.

У них містяться наклепи на кандидата Ігоря Гузя («Народний фронт»), а також на партію «Самопоміч» та «Народний фронт»

Відповідно до ст. 68 Закону України “Про вибори народних депутатів України” є матеріалами передвиборної агітації. Натомість, згідно з ч. 23 Закону України “Про вибори народних депутатів України” забороняється виготовлення та розповсюдження друкованих передвиборних агітаційних матеріалів, що не містять відомостей про замовника друкованих передвиборних агітаційних матеріалів, установи, яка здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск. Проте, на листівках, які містять завідомо неправдиві та наклепницькі матеріали, немає необхідних вихідних даних.

Відтак, кандидат Ігор Гузь просить встановити осіб, які причетні до виготовлення та розповсюдження завідомо неправдивих та наклепницьких матеріалів.

За словами начальника Нововолинськоо МРВ УСБУ у Волинській області Ігоря Милогородського найближчим часом за цими заявами СБУ розпочнеться кримінальне провадження.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця