<

«Чорноморець» встояв під зливою ударів «Волині». Відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:39 | 8.03.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

«Волинь» вийшла на матч у доволі незвичному вигляді. Причина цьому – новачки команди, які щойно приєдналися до колективу. І Шуст, і Шарпар вийшли в старті. Крім того, замість Польового на лівому фланзі зіграв Нємчанінов, а Петрова на вістрі атаки замінив Ерік, під яким діяв Матей. Відбувши дискваліфікацію в центр півзахисту повернувся Бабенко, на флангах півзахисту грали Бабатунде з Кобахідзе.

Шкода, звісно, що грали без глядачів – підтримка публіка у цьому першому двобої чемпіонату в Луцьку «хрестоносцям» не завадила – повідомляє офіційний сайт ФК Волинь

Саме останній став найактивнішим у «волинян». Коба регулярно набігав у штрафну одеситів, подавав, прострілював, вигравав боротьбу, пробивав. Саме на його рахунку, а також Еріка Бікфалві найбільша кількість найнебезпечніших ударів у складі «Волині». Долучався й Бабатунде, яким гарно приклався в середині тайму з лівої – врятував Мартищук. Удари по воротам «Чорнмороця» сипалися один за одним, але забили гості. Вони з аперший тайм раз подали з кута поля і двічі пробивали небезпечні штрафні, але дуже результативно. На 35 хвилині Балашов навісив з глибини поля в штрафний майданчик, де Жуніч в боротьбі з Діденком переправив м’яч в власні ворота – 0:1.

У відповідь «Волинь» ледь не забила. Ерік після подачі з правого флангу пробивав головою з 8 метрів – м’яч ледь зачепив стійку воріт, і залишив поле…

Кінцівка тайму вийшла інфарктною для вболівальників «Волині» – втекли в контратаку гості, Балашов промчав з м`ячем 60 метрів, Шуст до кінця зберігав олімпійський спокій, але в потрібний момент Богдан наче коршун кинувся в ноги нападнику й забрав м’яч в руки.

14-2 з таким рахунком за ударами по воротам закінчили команди першу половину гри. На табло ж світилося 0:1…

Друга половина матчу розпочалася знову ж з атак господарів. Гуменюк пробив здалеку, два чудових шанси знову згаяв Ерік. Спочатку румун зупинив мяча після удару Бабенка і з 9 метрів розстрілював володіння Мартищука – зовсім трохи вище поперечини. За кілька хвилин ситуація повторилася після подачі штрафного. Руслан прострелив, а Ерік з семи метрів тільки підставляв ногу, а не бив акцентовано. Відтак мяч опинився в руках Мартищука.

Бікфалві продовжив обстріл, але більшість його снарядів «лягали» або повз ворота, або у руки кіперу одеситів.

«Чорноморка» переважно будувала «автобус» навколо своїх воріт, навіть не мріючи про контратаки, як у першому таймі. До 63 хвилини, коли Балашов утік від опікунів і з гострого кута пробивав Шусту у ближній кут – кутовий.

Утім, у середині другого тайму гра вирівнялася – можливо через те, що лучани занервували, зневірюючись у тому, що заб`ють гостям. Підсилити атаку вийшли Політило з Хомченком.

На лівому фланзі продовжував «лютувати» Кобахідзе. Він і заробив черговий кутовий, після якого «Волинь» зрівняла рахунок. Жуніч реабілітувався за автогол і загалом не надто впевнений матч, високо вистрибнув й головою поклав м`яча з 11 метрів – 1:1!

«Волинь» билася за перемогу до останніх секунд. На 88-й хвилині Бікфалві двічі обстрілював Мартищука. Спочатку правою з лівого флангу, за мить лівою з правого. На 3 компенсованій хвилині він виручив і після удару Кобахідзе. Саме кіперу одеситів мусять подякувати вболівальники «Чорноморця» за нічию на порожньому «Авангарді»… До слова, нашій «Волині», наче «пороблено» на домашні матчі із «Чорноморцем» – із серпня 2004 року не можуть лучани виграти в рідних стінах в одеситів…




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця