<

Чому рандеву Путіна і Байдена не змило осад з російсько-американських взаємин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:18 | 21.06.2021 / Новини / , , /
Перегляди
373
/ коментарів 10

Керована ворожість. Так описує преса статус взаємин між Сполученими Штатами та Росією – після головної політичної події тижня: першої особистої зустрічі Джо Байдена і Володимира Путіна. Обидва були особисто знайомі і раніше. Востаннє бачилися 10-ть років тому в Москві.

Про це 20-го червня йдеться у сюжеті ТСН.Тиждень.

Ось вони – зразка 2011-го.Тоді Джо Байден – був державним секретарем адміністрації Обами. А Путін – тимчасово обіймав посаду російського прем’єра: поки Дмитро Медведєв тримав йому президентське крісло. “Я зазирнув йому в очі і не побачив там душі” – нібито заявив Байден після розмови.

А вже на посаді президента Сполучених Штатів – він відкрито назвав Путіна кіллером. І після цього – таки запросив на особисту зустріч.

Відносини між Америкою і Росією дійшли найнижчої точки. Чи не тому на женевських переговорах – президентів не лишали віч-на-віч. І особливих очікувань – не висловлювала жодна зі сторін?

То чи є результат і користь від персональних переговорів – крім того, що тепер Путін може козиряти цим удома? І що після цього змінилося для нас, в Україні?

Джо Байден – п’ятий  з  американських президентів, що намагається налагодити стосунки з Володимиром Путіним.   До цього за минулі 21 рік  вгамувати його намагалися Білл Клінтон, Джордж Буш молодший, Барак Обама і Дональд Трамп.




коментарів: 10
  1. “Відносини між Америкою і Росією дійшли до найнижчої точки.” Зустріч президентів закінчилась повним провалом. З яким презирством і ненавистю Байден дивився на Путіна !
    Адже всіма струнками своєї душі, всіма думками Байден був з нами. Наскільки важко Байдену було подати руку президенту-вбивці ? В той момент ми всі як один побачили виблиск презирства в очах Байдена. І коли Байден розмовляв з Путіним, то періодично відвертався, промовляючи: ” Тьху на вас”……… Фу-у-у-у полєгчало.
    Альо, гараж, а шо то таке : США заморозили військову допомогу? Та й братній партнер Німеччина теж зброю не хоче давати? Якась несостиковочка, ні, то фейкові новини зі сторони агресора.

    • Та що там руку подати, тут просто неможливо осягнути, яку колосальну силу волі та самовладнання треба мати, щоб в руки себе взяти та розповісти вбивці віч-на-віч про… свою маму! Ото наш пан Байденко глиба!

  2. треба розібратися, хто той негідник, шо примусив Буйдена зустрітися з Пу ? А також недавати зброю захістникам еуропи і всього свиту ? розібратися і об’явити йому санкції ! Багато санкцій !

  3. Я зазирнув йому в очі–нема душі. Нушо за напасть така! Пожав руку і знов зазирнув тому Путіну в зєньки—нема душі. Чудєса та й годі.

  4. Маразматик як додому приїде, то точно піде до психолога після програної ним по всім фронтам зустрічі з Путлєром

  5. Нічого Байден не програв. Знає дядько, що робить. В протистоянні з Китаєм треба мати поруч плече Росії.
    Після зустрічі з Путіним вже Китаю можна сильніше махнути кулаком.

    • ну ви якійсь приземлений прагматік :( Уявіть, якби Україна про відносини з рашкою так думала…

  6. Про такі відносини з рашкою ми думати вже не будемо, бо ж Беркут дюже сильно на майдані по голові бив дубинками. А тепер щоб думати –треба мозги. А з цим ділом в нас повний дефіцит.

  7. Путін зустрічається тільки з тими, хто здатний приймати рішення, з нашими “ляльками” і Зеленським він точно зустрічає не стане …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер