<

Чоловіка відшукала на фото серед полонених з «Азовсталі», – дружина лучанина з полку «АЗОВ»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:14 | 21.06.2022 / Новини / , , /
Перегляди
452
/ Коментарі відсутні

Дружина полоненого військового з «Азовсталі», яка виїхала з донькою до Луцька, розповіла про окупований Маріуполь, довгі тижні в підвалах без їжі та те, як впізнала чоловіка на фото.

Наталія пригадала, що чоловік відразу попередив про те, що довго може не виходити на зв’язок, і сконтактував із нею тільки нещодавно, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Разом подружжя вже вісім років. Із майбутнім чоловіком Наталія познайомилася в Маріуполі, куди змушена була переїхати з окупованого Донецька. Жінка – перукар. До неї часто приходили стригтися військові, один із яких і став згодом її чоловіком. До слова, обранець жінки – волинянин.

Після перших вибухів у Маріуполі, як зазначила Наталія, вони відразу спустилися в бомбосховище. Там просиділи місяць. Одночасно в укритті перебували близько 200 людей. Можливості піти додому, аби взяти щось поїсти, майже не було.

«Завдяки нашим героям, нашим рятівникам, хлопцям із «Азова», які постійно приїжджали і привозили їжу, люди, що перебували там, вижили. Вони постійно привозили воду, їжу, засоби гігієни, наприклад, підгузки для дітей. Вони постійно допомагали…

Розривалося серце, тому що там були немовлята, яких потрібно було нагодувати і помити. А як мамі нагодувати грудну дитину, якщо вона сама голодна?.. Ми їли одне печиво вранці, одне – в обід і одне – ввечері.

Було дуже багато дітей. Усі були з дітьми. Ми переживали не за себе – за дітей. Тому нашим завданням було врятувати і вивезти наших дітей», – зазначила Наталія.

Разом із донькою вона евакуювалася до Луцька. Їхати довелося через 20 російських блокпостів. Чоловік залишився в Маріуполі, аби боронити нашу державу.

Нині він – у полоні. Про те, що чоловік живий, Наталія дізналася, побачивши його на фото серед полонених, яких вивезли з «Азовсталі».

«Хочу подякувати товаришам чоловіка, які нам дуже сильно допомогли. Вони і досі нам допомагають… Дуже хочу, аби всі наші захисники повернулися живими і здоровими додому, у свої сім’ї, до своїх дружин, до своїх матерів. Ми їх чекаємо. Ми молимося за них. Ми знаємо, що вони повернуться і що перемога буде за нами», – наголосила Наталія.

Читайте також: 4 місяць без жодної звістки: сестра нововолинського полоненого зі Зміїного благає молитися та поширювати інформацію




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок