<

Чоловік, якого знайшли непритомним із жінкою та дитиною на Ківерцівщині, помер у лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:56 | 12.11.2019 / Новини / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

11 листопада, в селі Яромель Ківерцівського району в будинку за місцем проживання односельці виявили непритомним подружжя місцевих жителів. Разом з малолітньою дитиною їх госпіталізували.

Того ж дня, 45-річний чоловік помер у лікарні, – інформує сектор комунікації поліції Волині.

З метою остаточного встановлення часу та причин смерті його тіло направили на проведення судово-медичної експертизи.

За фактом смерті людини слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з додатковою правовою кваліфікацією нещасний випадок.

Проводиться досудове розслідування, встановлюються всі обставини трагедії.

До слова, семимісячний хлопчик подружжя із Ківерцівського району, лікується в одній із палат педіатричного відділення дитячої лікарні – каже завідувачка Яна Рижко. За ним доглядають пацієнти палати та медперсонал, – інформує Волиньпост.

«Дитина поступила вчора близько о 10 годині в реанімаційне відділення у важкому стані. Сьогодні стан стабілізований, переведена у відділення педіатричне відділення № 3 без батьків. Це хлопчик, 7 місяців, Білоус Владислав. Чому говорю прізвище – бо хочемо знайти ближчих родичів. Можливо бабуся, тітка, хресні, можливо хто знає. Дитина на обстеженні, чекаємо результатів аналізів», – зауважила завідувачка педіатричного відділення №3 Яна Рижко.

Завідувач відділення інтенсивної терапії Ігор Гордійчук розповів, що в жінки з’явилися елементи свідомості. Її продовжують лікувати.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер