<

Чоловіча збірна України з гандболу не вийшла на чемпіонат світу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:20 | 14.01.2018 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Збірна України з гандболу зіграла внічию з командою Румунії – 26:26 – в останньому матчі першого етапу кваліфікації за вихід до фінальної частини чемпіонату світу 2019 року.

Для перемоги в групі і виходу в наступний раунд відбору підопічних Віталія Андронова влаштовувала тільки перемога над румунами, причому з різницею в 6 очок. При перемозі з меншим рахунком доводилося б сподіватися на сприятливий результат матчу Італія – ​​Фарери, де українців не могла влаштувати перемога італійської команди.

Наша команда здорово розпочала перший тайм і, хоча деякий час й балансувала на перевазі в 4-5 очок, пішла на перерву з відривом у 3 голи.

Після перерви румуни почали грати агресивніше, що дозволило їм двічі вийти вперед. Команда Андронова знову вирівняла гру, але суперник не дав піти у відрив. У підсумку матч завершився з нічийним рахунком, який залишив Україну без чемпіонату світу.

Збірна України не може потрапити до фінальної частини чемпіонату світу з 2007 року. Останній раз наша збірна виступала у фінальній частині великих турнірів у 2010 році, пробившись на чемпіонат Європи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа