<

Члени організованої групи наркоторгівців, які збували амфетамін у Луцьку, відбуватимуть покарання за ґратами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:02 | 20.02.2023 / Новини / , /
Перегляди
174
/ Коментарі відсутні

На Волині члени організованої групи наркоторгівців відбуватимуть покарання за ґратами.

Про це повідомила пресслужба Волинської обласної прокуратури.

«З позиції прокурорів Волинської обласної прокуратури Волинський апеляційний суд залишив у силі вирок Луцького міськрайонного суду від 24 листопада 2021 року, яким п’ятьох членів організованої групи наркоторгівців засуджено до тривалих строків позбавлення волі», – йдеться у повідомленні.

Із січня 2020 року по березень 2020 року п’ятеро волинян, створивши телеграм-канал, збували в Луцьку амфетамін через мережу «закладок». Встановили 35 злочинів «закладників».

Наголошують, що їх визнали винуватими у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин, у тому числі в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307 КК України).

Організатора злочинної групи та його рідного брата також засудили за використання коштів, здобутих від незаконного обігу психотропних речовин (ч. 2 ст. 306 КК України).

Усім членам групи призначили реальну міру покарання: організатору – у виді 9 років і 3 місяців позбавлення волі, його брату – у виді 7 років позбавлення волі, іншим трьом – у виді 5 років обмеження волі кожному.

Інформують, що всім – із конфіскацією майна.

Вирок набрав законної сили.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер