<

Четверо осіб підозрюють у побитті та зґвалтуванні жінки у Ковелі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:54 | 17.02.2020 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Близько 23 години ночі в приміщенні нежитлового будинку четверо осіб, з яких двоє – ромської національності, зґвалтували жінку. 

Про це інформує ПроКовель.

У ході досудового розслідування, правоохоронним органам вдалося з’ясувати, що безпосередньо фізичне насильство, а саме – зґвалтування, над потерпілою вчиняв один чоловік, який на той момент був у стані алкогольного сп’яніння, а решта – утримували потерпілу, котра пручалася і все намагалася вирватися та втекти звідти.

Спочатку він двічі ударив  кулаком в обличчя свою жертву, від чого та впала на підлогу, а потім разом з двома іншими «помічниками» продовжив лупцювати жінку ногами. З метою  подальшого зґвалтування підозрюваний її затягнув в іншу кімнату, яка не освітлювалася, і вже там продовжив глумитися над обезсиленою жертвою.

Допомагали ґвалтівнику його спільники, які у кримінальній справі проходять як свідки. 

Факти у даній кримінальній справі викладені у провадження № 12020030110000268 від 11-го лютого 2020 року, за ознаками складу кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 3 ст. 152 КК України. У суді старший слідчий Ковельського ВП ГУ НП у Волинській області клопотав про арешт майна, яке поліція вилучила в процесі розслідування кримінального злочину. Ковельський міськрайонний суд повністю задовольнив клопотання слідчого.  

Розслідування триває. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер