<

Чергова хвиля люстрації в Україні почнеться в березні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:00 | 28.01.2015 / Новини / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Третя хвиля люстрації торкнеться заступників міністрів, а також цивільних міністерств, повідомили в Мін’юсті.

Третя хвиля люстрації в Україні почнеться в березні і торкнеться, зокрема, громадянських міністерств, розповів міністр юстиції Павло Петренко, – пише Корреспондент

За його словами, перший етап люстраційної перевірки вже завершився і в цей час проходить другий етап люстрації.

“Мова йде про Мін’юст, де проходять люстраційну перевірку 1360 держслужбовців, проМВС, Фіскальну службу і СБУ. Ця перевірка буде завершена найближчим часом, і у нас вже є перші результати, коли в люстраційний реєстр надходять висновку що до чиновників”, – повідомив він в ході засідання Кабміну.

За його словами, зараз дуже важливий другий етап(люстраційної перевірки), який зараз проходить у членівуряду. На початку березня ми відзвітуємо про другий етап перевірки і ті результати“, – підкреслив Петренко.

Третя хвиля люстраційної перевірки, за словами главиМін’юсту, торкнеться заступників міністрів, а такожцивільних міністерств.

“Ця третя хвиля почнеться з березня місяця 2015-го, а зквітня розпочнеться четверта хвиля люстраційноїперевірки, і вона торкнеться територіальних органів,міністерств і відомств на місцях”, – сказав він.

Також міністр поінформував про люстраційну перевірку суддів. “Станом на сьогодні вже понад 50% судів різних рівнів, починаючи з вищих судів і закінчуючи районними судами,оголосили про початок проведення люстраційної перевірки”, – розповів Петренко.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер